Rijden met de nieuwe Renault Express:

  • Woensdag 26 mei 2021
 26-05-2021 

Deze praktische en efficiënte bestelwagen is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een multifunctioneel voertuig met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Renault produceert de nieuwe EXPRESS in de Renault fabriek in Tanger (Marokko). De prijzen beginnen bij € 12.990,- (excl. BTW/BPM) en het model is vanaf heden te bezichtigen in de showroom.

“De volledig nieuwe EXPRESS heeft een dynamisch en robuust exterieurdesign, een look die perfect aansluit bij de rest van het merk. Er is gezorgd voor optimaal laadgemak door afmetingen die geen enkele andere bestelwagen in dit segment biedt. Het model beschikt over een modern interieur met veel opbergruimte en comfortabele stoelen die gemaakt zijn om lang mee te gaan. De nieuwe EXPRESS is het antwoord van Renault op vragen van klanten die op zoek zijn naar ruimte en gebruiksgemak.”
Jean-Louis Wiedemann, commercieel directeur kleine bestelwagens, Groupe Renault.

 De nieuwe EXPRESS: vijf opvallende kenmerken

  • Het leven aan boord is comfortabeler met opbergvakken die een totale inhoud van bijna 48 liter bieden, de grootste inhoud in zijn categorie.
  • Handig in- en uitladen! Daarvoor zorgt de extra brede schuifdeur aan de zijkant (716 mm).
  • Meer connectiviteit: inductie-laden, maximaal drie USB- en vier 12V-aansluitingen en het EASY LINK multimediasysteem met smartphone mirroring en navigatie op een 8-inch display.
  • Meer veiligheid met de Rear View Assist, diverse systemen om de dode hoek beter zichtbaar te maken en de Trailer Stability Assist voor betere stabiliteit tijdens het rijden.
  • Vier benzine- en dieselmotoren.


Renault Bedrijfswageninrichting

 

 

Powered by

Media Presentaties

Contact opnemen

Renault Bedrijfswageninrichting
De Scheper 402
5688 HP Oirschot

 0499-551473
 info@bott.nl