Renault maakt ook grote elektrische bus

  • Woensdag 1 februari 2017

Wie met bedrijfswagens elektrisch wil rijden heeft weinig keus. Maar met de Renault Partner ZE is er een nieuwe optie bij gekomen.

Als particulier kan elektrisch rijden nog steeds wel lastig zijn. En dan heb ik het niet over het bereik. Veruit de meeste mensen kunnen toe met maximaal 50 kilometer per dag. Dus zelfs de eerste generatie Leaf voldoet dan. Maar ben je gewend een tweedehands auto te kopen, dan is een elektrische occasion misschien te duur. Maar de vraag is ook of je de eerste generatie testpiloot wil zijn, die er achter komt hoeveel er van de accu over is na 8 jaar? Voor zakelijke rijders is het veel gemakkelijker: gewoon binnen je leasebudget de auto met het meeste bereik kiezen. 

Er is echter nog een derde categorie. Wil je de bedrijfsvoering vergroenen en rijd je met een dieselbus rond, dan is er nog verdacht weinig keuze in elektrische voertuigen. Er zijn allerhande vage kleine bedrijven die auto's ombouwen, maar daar wil je voor je bedrijfsvoering niet afhankelijk van zijn. Tot op heden waren Renault met de Kangoo Z.E. en Nissan met de e-NV200 de enige gerenommeerde autobouwers die elektrische voertuigen op de markt hadden.Renault Bedrijfswageninrichting

 

 

Powered by

Media Presentaties

Contact opnemen

Renault Bedrijfswageninrichting
De Scheper 402
5688 HP Oirschot

 0499-551473
 info@bott.nl