Renault bedrijfswagens opent nieuwe deuren

  • Woensdag 24 maart 2021
 
 
 

Renault vernieuwt het aanbod lichte bedrijfswagens en breidt dit verder uit. Na de nieuwe Master in 2019 volgen nu de nieuwe Kangoo, de nieuwe Express, de nieuwe Trafic Combi en de nieuwe SpaceClass.

Renault is al meer dan 120 jaar lang een expert op het gebied van lichte bedrijfswagens en leidend op het gebied van innovatie. Met de nieuwe Kangoo, nieuwe Express en de nieuwe Trafic bieden we een vernieuwd en groter aanbod. De innovatie Open Sesame by Renault* van de nieuwe Kangoo is een wereldprimeur voor lichte bedrijfswagens. Als leider in lichte bedrijfswagens in Europa bereiden we ons ook voor op de toekomst met nieuwe producten en diensten voor elektriciteit en waterstof”
Mark Sutcliffe, SVP LCV Business Unit.

In het segment van compacte bestelauto’s biedt Renault met de nieuwe Kangoo en de nieuwe Express een tweeledig aanbod.

  • De nieuwe Kangoo is een innovatieve bedrijfswagen met een atletische en dynamische vormgeving. Met innovaties zoals Open Sesame by Renault* en meer comfort en technologieën aan boord zorgt hij voor een revolutie in het segment.
  • De nieuwe Express is een praktische en efficiënte bedrijfswagen met een dynamisch en robuust design. Hij heeft ongeëvenaarde afmetingen, zoals de grootste deuropening aan de zijkant in zijn klasse en een groot laadvolume.

Bij de middelgrote bedrijfswagen Trafic versterkt Renault het DNA met een elegant design en meer veiligheid. Nu leverbaar zijn de uitvoeringen voor personenvervoer staan vanaf mei bij de Renault-dealer in de showroom, de bedrijfswagenuitvoering volgt eind 2021.Renault Bedrijfswageninrichting

 

 

Powered by

Media Presentaties

Contact opnemen

Renault Bedrijfswageninrichting
De Scheper 402
5688 HP Oirschot

 0499-551473
 info@bott.nl