Elektrisch aangedreven Renault-bedrijfswagens maken debuut

  • Donderdag 2 maart 2017

Renault Pro+ breidt het aanbod van elektrisch aangedreven bedrijfswagens uit naar drie: de Twizy Cargo, de nieuwe Kangoo Z.E. en de Master Z.E.
Met dit gamma beantwoordt Renault Pro+ naar eigen zeggen niet alleen aan de uiteenlopende wensen van zakelijke klanten, maar ook aan de behoefte van duurzame mobiliteit.

Elektrisch aangedreven bedrijfswagens

De Kangoo Z.E. is al zes jaar de bestverkochte compacte, elektrisch aangedreven bedrijfswagen van Europa, met al meer dan 25.000 verkochte exemplaren sinds de introductie in 2011.

De nieuwe Kangoo Z.E. is nu voorzien van een nieuwe batterij en een nieuwe elektromotor. Daarmee biedt hij een actieradius van 270 kilometer (volgens NEDC), ofwel 100 kilometer meer dan voorheen. De nieuwe Kangoo Z.E. wordt in Frankrijk geproduceerd en is vanaf de zomer van 2017 leverbaar in Nederland en de rest van Europa.

Geproduceerd in Frankrijk

In het segment van de grote bedrijfswagens is het aanbod van volledig elektrische voertuigen nogal beperkt. Met de Master Z.E. bouwt Renault Pro+ verder op zijn expertise en leidende positie op het gebied van elektrisch aangedreven auto's.

De Master Z.E. wordt in Frankrijk geproduceerd, in samenwerking met PVI (Power Vehicle Innovation), een Franse onderneming gespecialiseerd in elektrische mobiliteit. De Master Z.E. verschijnt tegen het einde van 2017 op de Nederlandse markt.Renault Bedrijfswageninrichting

 

 

Powered by

Media Presentaties

Contact opnemen

Renault Bedrijfswageninrichting
De Scheper 402
5688 HP Oirschot

 0499-551473
 info@bott.nl