Renault onthult nieuwe Master tijdens Solutrans op 21 november

Vrijdag 17 november 2023

 17-11-2023 MASTER   Persbericht   Renault

Renault is groot fan van autoshows en heeft met de meeste daarvan historische banden. De Solutrans Motor Show in het Franse Lyon is hiervan een voorbeeld. Renault geeft altijd acte de présence op dit event dat volledig gewijd is aan transport en stedelijke mobiliteit. Voor Renault vormt de 2023-editie van deze show de perfecte locatie voor de internationale onthulling van de nieuwe Renault Master.

De onthulling van de nieuwe Renault Master vindt plaats tijdens een persconferentie op de stand van Renault op dinsdag 21 november om 10.00 uur. Deze conferentie in Hal 4 is ook te volgen via een livestream. De Renault Master is een groot succesverhaal. Renault heeft sinds de introductie van de bedrijfswagen al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht.

Tijdens het evenement presenteert Renault het complete lichte bedrijfswagenaanbod, waarbij alle modellen zijn voorzien van de nieuwe identiteit en het nieuwe logo van het merk. Bezoekers zijn welkom op de stand van Renault met een oppervlakte van ruim 1.200 m². Dagelijkse keynote-presentaties geven inzicht in de producten, diensten en innovatieve oplossingen die het merk biedt voor zakelijke gebruikers.

HYVIA EN MOBILIZE

Op de stand is ook een deel gewijd aan HYVIA, waar Renault profiteert van de European Hydrogen Week om een ​​nieuwe architectuur voor de Renault Master Van H2-TECH te presenteren. Een ander deel van de stand is gewijd aan Mobilize, waar concrete en duurzame oplossingen voor professionals en stedelijke distributie worden gepresenteerd, waaronder de Mobilize Bento: een volledig elektrische micro-bedrijfswagen.

Ook Renault partner TOLV is met een eigen stand op de beurs aanwezig. TOLV levert retrofitkits voor het ombouwen van een bestaande Renault Master van ouder dan vijf jaar naar elektrische aandrijving.

Volg de persconferentie op dinsdag 21 november vanaf 10.00 uur op de Renault stand of via de livestream.