NIEUWE RENAULT MASTER: NIEUWE VORM VOOR NOG MEER EFFICIENCY

Dinsdag 7 november 2023

 

  • Renault onthult het silhouet van de nieuwe Master
  • Aerodynamisch ontwerp voor nog meer efficiency
  • Tot 21% lager verbruik voor de elektrische versie en een brandstofbesparing van 1,5 l/100 km voor versie met verbrandingsmotor
  • De nieuwe Renault Master is de eerste van een nieuwe generatie bestelwagens; Renault onthult hem op de Solutrans-beurs in Lyon  

De Renault Master is een echt succesverhaal. Renault heeft sinds de introductie van het model al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Renault presenteert een geheel nieuwe generatie van de Master op Solutrans, de beurs voor licht en zwaar transport die van 21 t/m 25 november a.s. plaatsvindt in Lyon, Frankrijk. 

De nieuwste generatie van de Renault Master bestelwagen is efficiënter, connected en innovatief. Het design van de nieuwe Master is gericht op optimale gebruiksmogelijkheden en maximaal gebruiksgemak. Daardoor komt hij steeds verder en kan hij steeds meer, is hij aan te passen aan de gebruiker en kost hij minder in het dagelijkse gebruik.

Dankzij de aerodynamische vorm van de carrosserie en het nieuwe remsysteem biedt de volgende generatie van de Renault Master een besparing op het energieverbruik van 21% voor de volledig elektrische versie en een brandstofbesparing van 1,5 l/100 km voor de versie met verbrandingsmotor.

Net als de eerdere generaties wordt ook de nieuwe Renault Master geproduceerd in de fabriek in Batilly, in het noorden van Frankrijk, nabij de stad Metz. Die fabriek is geheel vernieuwd en geschikt gemaakt om op een nieuwe en innovatieve manier bedrijfswagens te produceren.