Uniek aanbod voor professionals

Een laadruimte-inrichting van bott vanaf € 610 met gebruik van de Renault accessoire-cheque
Kies in april en mei voor een nieuwe Renault bedrijfswagen en maak gebruik van de zeer scherpe aanbieding met gebruik van de Renault Accessoire-cheque.
Bovendien de eerste 50 krijgen de uitgebreide Festool accu-schroefboormachine pakketten t.w.v. € 693.


GUN JEZELF HET BESTE GEREEDSCHAP VOOR ELKE KLUS 

De nieuwe Renault Bedrijfswagens bieden je bijzonder veel voordelen De nieuwe Renault Bedrijfswagens bieden je bijzonder veel voordelen.
Zo heeft de Trafic een laadlengte tot 4,15 m en optimaal hoekige laadruimte. De Express met zijn praktische en moderne design is ideaal voor jouw dagelijkse werkactiviteiten. De Kangoo bekroond als International Van Of The Year met zijn zeer rijke standaarduitrusting. En wist je dat de Renault Master over de laagste tildrempel in zijn klasse beschikt?
Als vakman heb je meer nodig. Waar laat je bijvoorbeeld je gereedschap?
Profiteer van een zeer aantrekkelijk voordeel op bott laadruimte-inrichting. Bovendien maak je tijdelijk kans op 1 van de 50 Festool pakketten ter waarde van maar liefst € 693 bij aanschaf van een Bott bedrijfswageninrichting met de Renault Accessoire- cheque.

Vraag een offerte aan


RENAULT TRAFIC 
De beste bus voor werk en privé
De Renault Trafic Business is compleet, comfortabel, ruim én hij ziet er goed uit. Daar wil je buiten werktijd toch óók mee rijden? Door slim te rekenen zorgen wij dat de aanschafprijs laag blijft en jij heel weinig bijtelling betaalt: vanaf slechts € 248 per maand.
Ontdek de rijke standaarduitrusting van de Renault Trafic Business:
Hoekige laadruimte voor optimaal gebruik Laadlengte tot 4.15 meter parkeersensoren achterlicht- en regen sensor Elektrisch bedienbare ramen en spiegels
Leverbaar als Gesloten Bestel of Dubbele Cabine in zowel handbak of EDC-automaat uitvoering. Vanaf € 22.780,- of Financial Lease de nieuwe Renault Trafic vanaf een vast per maand. Proberen?


RENAULT EXPRESS
De Renault Express staat klaar om voor jou aan de slag te gaan deze ruime, sterke en zuinige bedrijfswagen rijdt jou comfortabel naar de klus, maakt gebruik van vooruitstrevende technologie en heeft een zeer compleet veiligheidspakket meegekregen. En het extra goede nieuws is: je rijdt er direct in weg! Geen lange wachttijden dus maar direct beschikbaar. Vraag snel een offerte aan en rijd voor bij jouw klant in jouw nieuwe Renault Express. Financial Lease de nieuwe Renault Express vanaf € XXX,- per maand.

RENAULT KANGOO 

De nieuwe Renault Kangoo is verkozen tot International Van of the Year 2022! En naast de zeer rijke standaarduitrusting leverbaar met maar liefst 20 innovatieve rijhulpsystemen waardoor je als ondernemer nooit voor verrassingen komt te staan. 

Meer kracht, minder brandstof 

Met de nieuwe Renault Master zetten we de traditie voort dat we iedere ondernemer de juiste én beste bus kunnen leveren.
Hij is op veel punter verder geoptimaliseerd: binnen- en buitenkant vallen op door een nieuw design, veel nieuwe, slimme details maken nog functioneler, hij is nu voorzien van rijhulpsystemen die je werk makkelijker en veiliger maken. De motoren zijn nog efficiënter voor een flink lager brandstofverbruik.
Ontdek de rijke uitrusting van de Renault Master: Leverbaar als gesloten bestel, enkele of dubbele cabine, groot volume, chassis-cabine, platform- cabine, kiepbak, laadbak met zijschotten, 9-persoons, en nog veel meer variaties. Verkrijgbaar in 4 lengtes en 3 hoogtes. Laadvermogen tot 2.000 kg. Laagste tildrempel in zijn klasse.

Renault bott Festool aanbieding 

De Renault bott Festool aanbieding is speciaal voor jou samengesteld en bestaat uit: 
Een laadruimte-inrichting van bott inclusief 2 Systainers en 1 organiser vanaf € 610
De kans op het winnen van 1 van de 50 Festool pakketten met daarin: Een Festool accu Schroefboormachine inclusief snellader, 2 accupacks, Festool systainer en Systainer toolbox t.w.v. € 693

Bott inrichting opnieuw gedefinieerd 

De laadruimte-inrichtingen van bott zijn zo divers als de bouwbranche. Met het flexibele bouwdoossysteem is de laadruimte van je Master of Trafic zo slim ingericht, dat je straks intuïtief al je spullen en gereedschap pakt.
100% aluminum alles veilig opgeborgen
Bott laadruimte-inrichting van € 1.500 vanaf € 610 

Bekijk inrichtingen per typeFestool. Perfectie als traditie 

Van vakmensen, voor vakmensen. Festool maakt het beste elektrische gereedschap voor de professional, net als Renault. Duurzaam en robuust: daar kun je mee werken. En het ligt netjes voor je klaar in je nieuwe Renault Trafic of Renault Master.
Een starterspakket met krachtige accu schroefboormachine T-18 en diverse handige Systainers. Drie jaar Festool Service incl. Garantie all-inclusive.
Maak kans op 1 van de 50 Festool gereedschapspakketten t.w.v. €693

Meer weten?